Ενότητες

1

ASTRAIA ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

Επιτρέπει την καταγραφή και παρακολούθηση της εγκύου και του εμβρύου, από την αρχή της κύησης έως τον τοκετό.

Εχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να τεκμηριώνει αποτελεσματικά τις υπερηχογραφικές εξετάσεις σε όλα τα στάδια της κύησης όπως τα Υ/Γ Αρχόμενης Κύησης, Υ/Γ 1ου Τριμήνου – Αυχενικής Διαφάνειας, Υ/Γ Β’ επιπέδου με λεπτομερή ανατομία και σήμανση των ευρημάτων, Ανάπτυξης, Doppler και άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2

ASTRAIA ΕΜΒΡΥΪΚΗ ΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η εξειδικευμένη αυτή ενότητα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την συστηματική και λεπτομερή καταγραφή της μορφολογίας, της βιομετρίας και του Doppler της εμβρυϊκής καρδιάς.

Ανάλογα με τα αρχικά ευρήματα, το πρόγραμμα καθοδηγεί τον χρήστη στα βήματα της εξέτασης, ενώ παρέχει έτοιμες λίστες για την αποτελεσματική καταχώρηση των ευρημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3

ASTRAIA ΕΜΒΡΥΪΚΗ ΝΕΥΡΟΫΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ

Η ενότητα αναπτύχθηκε με σκοπό την παροχή ενός εξειδικευμένου εργαλείου για την λεπτομερή εκτίμηση του εγκεφάλου του εμβρύου.

Οι άρτια σχεδιασμένες οθόνες επιτρέπουν την συστηματική καταγραφή της μορφολογίας και της βιομετρίας του εμβρυϊκού εγκεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4

ASTRAIA ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Διευκολύνει την συστηματική τεκμηρίωση του ιατρικού ιστορικού της ασθενούς, των εξετάσεων, των διαγνωστικών ευρημάτων και των αποτελεσμάτων.

Περιλαμβάνει τον αλγόριθμό υπολογισμού πιθανοτήτων για κακοήθεια των εξαρτηματικών όγκων (ΙΟΤΑ και RMI).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5

ASTRAIA ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ

Τεκμηριώστε λεπτομερώς και εύκολα από έτοιμες λίστες, το ιστορικό της ασθενούς, τα ευρήματα, τις θεραπείες και τα αποτελέσματα της κολποσκοπικής εξέτασης.

Σχεδιάστε τα ευρήματά σας με το ενσωματωμένο εργαλείο σχεδίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6

ASTRAIA ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑ

Οι οθόνες διευκολύνουν την λεπτομερή καταγραφή της εξέτασης των μαστών, την αναλυτική καταγραφή του Ιστορικού, των Υπερηχογραφικών ευρημάτων, της κλινικής εξέτασης, της Μαστογραφίας και των πιθανών θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε και να σχολιάσετε τα ευρήματα σας, σε ειδικό διάγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ DEMO

#1 Εξειδικευμένο Λογισμικό Μαιευτικής & Γυναικολογίας